Οδηγίες για σωστή αποθήκευση των χαλιών

Σ’αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για να αποθηκεύσετε τα χαλιά σας σωστά και χωρίς κίνδυνο φθοράς τους.

Αρχικά, θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζετε, πριν ακόμη επικοινωνήσετε με εμάς, πώς και πού θα πρέπει να αποθηκεύετε τα χαλιά σας όπως και το τι θα ήταν καλό να κάνετε σε περίπτωση που έχει προκληθεί ένα “ατύχημα” σε αυτά.

Αποθήκευση των χαλιών σε μέρη χωρίς υγρασία

Καλό θα ήταν η αποθήκευση των χαλιών να γίνεται σε μέρος όπου δεν υπάρχει υγρασία. Η μακροχρόνια αποθήκευσή τους σε μπαλκόνια ή υπόγειες αποθήκες είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει ζημιές σ’ αυτά. Δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα αν παραμείνουν για μικρό χρονικό διάστημα σε περιβάλλον με υγρασία έως ότου γίνει η παραλαβή από τα Καθαριστήρια Ταπήτων “Απόλλων”. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκτεθούν χειροποίητα χαλιά σε υγρασία.

Αποθήκευση των χαλιών σε εξωτερικό χώρο ώστε να αερίζεται

Αντίθετα, αν για κάποιο λόγο το χαλί σας υγρανθεί, θα ήταν προτιμότερο να το βγάλετε σε εξωτερικό χώρο ώστε να αερίζεται. Μην το κρατάτε τυλιγμένο, γιατί μπορεί να μουχλιάσει. Αν είναι δυνατόν, απλώστε το οπουδήποτε μπορείτε. Ακόμη και αν ο καιρός δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο, είναι καλύτερο το χαλί σας να είναι απλωμένο και να βρέχεται από το να φυλάσσεται υγρό. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά τη διάρκεια που το απλώνετε, διότι με το βάρος που έχει το χαλί όταν είναι υγρό μπορεί να δημιουργηθεί ζημιά ή ακόμα και να σκιστεί αν κάνετε απότομες κινήσεις.

Βιολογικός καθαρισμός και φύλαξη του χαλιού σας με την εγγύηση ποιότητας που προσφέρουν τα 35 χρόνια εμπειρίας μας

Από εκεί και πέρα, με ένα απλό τηλεφώνημα αναλαμβάνουμε εμείς.
Μας καλείτε σε κάποιο από τα τηλέφωνά μας, κλείνουμε ένα ραντεβού κι ερχόμαστε για παραλαβή από το χώρο σας, σε οποιαδήποτε περιοχή της Θεσσαλονίκης κι αν βρίσκεστε, άμεσα, και χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση.

Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει και μέσα από την ιστοσελίδα μας στέλνοντάς μας ένα e-mail ή συμπληρώνοντας μια φόρμα με τα βασικά στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Κατά την παραλαβή, καλό θα ήταν να μας αναφέρετε τυχόν ζημιές ή ευαισθησίες που ίσως να έχει κάποιο χαλί. Αυτό θα μας βοηθήσει ώστε να του δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή.

Μετά τον καθαρισμό των χαλιών σας, σας τα παραδίδουμε άμεσα κατόπιν συνεννόησης, ενώ σε περίπτωση που επιθυμείτε, υπάρχει και η δυνατότητα φύλαξης τους στις εγκαταστάσεις μας.

Καθαρισμός χαλιών στα πλυντήρια ταπήτων Απόλλων. Η σωστή επιλογή σε οικονομική τιμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *