Ταπητοκαθαριστήρια Απόλλων Θεσσαλονίκη

Ταπητοκαθαριστηρια Θεσσαλονικη

Ταπητοκαθαριστήρια Απόλλων στη Θεσσαλονίκη – Εμπειρία ετών

Στα Ταπητοκαθαριστήρια «Απόλλων» κλείσαμε τα 40 χρόνια συνεχούς λειτουργίας στο δύσκολο χώρο των υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας ποιότητα στο πλύσιμο και τον καθαρισμό των χαλιών, στη φύλαξη αλλά και στην επιδιόρθωση τους.

Ταπητοκαθαριστήρια Απόλλων στη Θεσσαλονίκη – Σεβασμός στις ανθρώπινες σχέσεις.

Αυτό οφείλεται στην υπευθυνότητα, στην πολύ υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά, πάνω απ’ όλα, στην αγάπη και την εκτίμηση των πελατών μας.
Αυτό δεν είναι τυχαίο γεγονός, διότι οι πελάτες μας ξέρουν πολύ καλά ότι στα πλυντήρια μας πρώτα απ’ όλα είμαστε μια οικογένεια, στην οποία φυσικά υπερτερούν πάντα οι ανθρώπινες σχέσεις και μετά όλα τ’ άλλα.

Αυτό για εμάς έχει γίνει παράδοση πια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, ιδιαίτερα στην εποχή που ζούμε όπου πολύ συχνά το κέρδος τοποθετείται πάνω απ’ όλα.

Με αυτά τα κριτήρια βαδίσαμε ως τώρα κι έτσι θα συνεχίσουμε και μελλοντικά, διότι πίστη μας είναι ότι η ανάπτυξη των επιχειρήσεων δεν πρέπει να είναι σε σύγκρουση ούτε με τις ανθρώπινες σχέσεις, ούτε με το περιβάλλον στο οποίο αναπτύσσονται.

Ταπητοκαθαριστήρια Απόλλων στη Θεσσαλονίκη – Κορυφαία ποιότητα υπηρεσίας.

Το ταπητοκαθαριστήριο μας ασχολείται με τα χαλιά και μόνο τα χαλιά.
Αυτή ακριβώς η εξειδίκευση μας, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα μας, την εμπειρία ετών που έχουμε στο χώρο και τα αντιαλλεργικά και ασφαλή καθαριστικά μας, είναι αυτό που διασφαλίζει την πολύ υψηλή ποιότητα του καθαρισμού μας. Τώρα φτάνει να το δείτε και μόνοι σας.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι η ποιότητα των υπηρεσιών μας θα παραμείνει στα πολύ υψηλά standar που σας έχουμε συνηθίσει τα τελευταία 40 χρόνια, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.