Θεσσαλονίκη

Επιδιόρθωση Χαλιών Θεσσαλονίκη

Επιδιόρθωση Χαλιών Θεσσαλονίκη

Επιδιόρθωση χαλιών με την εγγύηση του αποτελέσματος που μας προσφέρουν τα 40 χρόνια εμπειρίας μας και το χαμόγελο των ικανοποιημένων πελατών μας.


Η ανανέωση των χαλιών μας δεν γίνεται συχνά, δεν χρειάζεται άλλωστε από τη στιγμή που δεν υπάρχει σημαντική φθορά. Πολλές φορές δε έχουμε και ένα συναισθηματικό δέσιμο με αυτά, γεγονός που καθιστά την επιδιόρθωσή τους επιβεβλημένη.

Ο χρόνος ή η κακή χρήση μπορεί να δημιουργήσουν φθορές στα χαλιά μας. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τα αλλάξουμε, μπορούμε απλά να τα επισκευάσουμε. Αν έχουν δημιουργηθεί σκισίματα στις άκρες από τα τινάγματα ή έχουν φθαρεί τα κρόσσια/ρέλια μπορούμε απλά να τα αντικαταστήσουμε με ότι εσείς επιθυμείτε, δίνοντας και πάλι ζωή στα χαλιά σας.

Επιδιόρθωση χαλιών με κόψιμο σε νέες διαστάσεις

Για εσάς που θέλετε να ανακαινίσετε το χώρο σας και το χαλί σας είναι πια μεγάλο για τον νέο σας χώρο, εμείς μπορούμε να προσαρμόσουμε το χαλί σας στις νέες διαστάσεις που θέλετε κόβοντας το.

Πολλές φορές δεν υπολογίζουμε την αλλαγή διακόσμησης ή χώρου που θέλουμε να κάνουμε έπειτα από χρόνια και το μέγεθος του χαλιού μας είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που θα έπρεπε να είναι για να ταιριάξει στον ανανεωμένο χώρο. Αυτό φυσικά διορθώνεται πολύ εύκολα αφού μπορείτε εσείς να καθορίσετε τις διαστάσεις που επιθυμείτε να κοπεί κι έπειτα στις άκρες να περαστεί κρόσσι ή ρέλι αντίστοιχα με τις ανάγκες σας!

Επιδιόρθωση χαλιών από υγρασία

Ένα άλλο λάθος που επίσης παρατηρείται είναι να τοποθετούνται επάνω στα χαλιά αντικείμενα που μπορούν να υγράνουν τα χαλιά, όπως οι γλάστρες. Η συνεχής υγρασία θα σαπίσει το χαλί σε εκείνο το σημείο, επιφέροντας σημαντική ζημιά. Ακόμα κι αυτή η κατάσταση όμως είναι αντιμετωπίσιμη. Αν η ζημιά στο χαλί σας δεν έχει φτάσει σε ακραίο σημείο και είναι διαχειρίσιμη, στα πλυντήρια χαλιών μας εμείς μπορούμε να επιδιορθώσουμε το χαλί σας με διάφορες τεχνικές.

Για να γίνουν όμως τέτοιου είδους επιδιορθώσεις χαλιών χρειάζονται γνώσεις. Στα πλυντήρια ταπήτων “Απόλλων” οι επιδιορθώσεις στα χαλιά γίνονται από το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό αφού η οποιαδήποτε αλλαγή γίνεται τόσο επιτυχημένα που σχεδόν δεν φαίνεται σε σύγκριση με την αρχική όψη που είχε το χαλί μας. Έτσι τα χαλιά σας μοιάζουν σαν καινούρια χωρίς να έχουμε κάνει κάποιο μεγάλο έξοδο.

Μπορείτε να συνδυάσετε την επιτυχημένη επιδιόρθωση του χαλιού σας με τον τεχνικά άρτιο και ολοκληρωμένο καθαρισμό τουςυ ή και την φύλαξη του στις ασφαλείς εγκαταστάσεις μας, επωφελούμενοι από τις φθηνές τιμές μας.

Επιδιόρθωση χαλιών 

Στα πλυντήρια χαλιών μας θα βρείτε μία ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών επιδιόρθωσης και επισκευής των αγαπημένων σας χαλιών:

  • Επιδιόρθωση χαλιών που έχουν σκιστεί
  • Αντικατάσταση φθαρμένων κροσσιών και ρελιών
  • Κολλάρισμα
  • Κόψιμο στις επιθυμητές διαστάσεις