Θεσσαλονίκη

Καθαρισμός χαλιών Θεσσαλονίκη

Πλύσιμο χαλιών Θεσσαλονίκη

Καθαρισμός χαλιών με εμπειρία άνω των 40 ετών.

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τον καθαρισμό των χαλιών σας ώστε εσείς να απολαμβάνετε την αισθητική και τη ζεστασιά τους. Τα χαλιά αναδεικνύουν και ζεσταίνουν ένα χώρο. Στην Ελλάδα δε παίζουν κυρίαρχο ρόλο ακόμα και στη διακόσμηση του σπιτιού.

Ανάλογα με το περιβάλλον, μπορούμε να συνδυάσουμε διαφόρων χρωμάτων χαλιά, διαφορετικής υφής ή ποιότητας, και να επιλέξουμε το κατάλληλο μέγεθος. Ωστόσο, όσο και να προσέχουμε, δε γίνεται να τα διατηρήσουμε σε άριστη κατάσταση, μιας και ανάλογα με τη χρήση που κάνουμε, ή αλλιώς, το πόσο συχνά βρισκόμαστε στο χώρο, αυτά λερώνονται και φθείρονται λιγότερο ή περισσότερο.

Καθαρισμός χαλιών – Αποφυγή της φθοράς.

Όλοι θέλουμε τα χαλιά μας να είναι καθαρά, και εμφανισιακά, αλλά κυρίως εσωτερικά, καθώς όλη αυτήν τη σκόνη που συσσωρεύουν την εισπνέουμε. Το τίναγμα στο μπαλκόνι μπορεί μεν να απομακρύνει τη σκόνη, αλλά δεν είναι ότι καλύτερο για το χαλί, γιατί αν συμβαίνει συνέχεια αυτό αναπόφευκτα φθείρεται.

Καθαρισμός χαλιών – Καθαριστικά εμπορίου και που υστερούν.

Κλασικά χαλιά μηχανής, κιλίμια δύο όψεων και μοκέτες διαφόρων σχεδίων και χρωμάτων - Καθαρισμός χαλιών Θεσσαλονίκη

Κλασικά χαλιά μηχανής, κιλίμια δύο όψεων και μοκέτες διαφόρων σχεδίων και χρωμάτων.

Τα καθαριστικά που πωλούνται στο εμπόριο επίσης είναι χρήσιμα, αλλά είναι για τοπικούς και επιφανειακούς λεκέδες. Είναι καλό να τα χρησιμοποιούμε αν θέλουμε το χαλί μας να είναι ωραίο στην όψη, αλλά δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω από έναν επιφανειακό καθαρισμό. Αν θέλουμε να τα καθαρίσουμε σε βάθος πρέπει να απευθυνθούμε σε ειδικό καθαριστήριο για το ορθό πλύσιμο τους.

Τα Πλυντήρια Ταπήτων “Απόλλων” αναλαμβάνουν να κάνουν τον καθαρισμό των χαλιών σας εύκολη υπόθεση, χάρη στα 40 χρόνια εμπειρίας που έχουμε στον ορθό καθαρισμό των χαλιών.
Είμαστε από τα παλαιότερα καθαριστήρια που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να καθαριστεί το κάθε χαλί ανάλογα με τις ιδιαιτερότητές του, διότι δεν είναι όλα τα χαλιά ίδια και ο καθαρισμός τους διαφέρει.

Καθαρισμός χαλιών και παράγοντες που καθορίζουν τον τρόπο πλυσίματος

Ο καθαρισμός ενός χαλιού εξαρτάται από την ποιότητα, τα χρώματα, το πέλος και πολλούς άλλους παράγοντες. Όλα τα χαλιά, όπως και οι κουβέρτες, πλένονται ένα ένα ξεχωριστά. Έτσι, στα Καθαριστήρια Ταπήτων “Απόλλων” φροντίζουμε για την υγιεινή του κάθε πελάτη και επιβλέπουμε με μεγάλη λεπτομέρεια τον καθαρισμό των χαλιών ώστε να έχουμε τέλεια αποτελέσματα.

Εγγυόμαστε την ασφαλή φύλαξη των χαλιών σας σε αποθηκευτικούς χώρους μακριά από υγρασία, ήλιο, μικροοργανισμούς ή από άλλες επιβλαβείς συνθήκες μέχρι την παράδοση τους.

Ασφαλής καθαρισμός χαλιών, με σεβασμό στο περιβάλλον και στην υγεία σας.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε δε ρυπαίνουν το περιβάλλον και δεν είναι βλαβερά για τον άνθρωπο, κάτι πολύ βασικό ειδικά για οικογένειες με παιδιά και ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα. Είναι προϊόντα αποκλειστικά για καθαρισμό χαλιών, ώστε να δρουν χωρίς να προκαλούν φθορές στο χαλί όσες φορές κι αν αυτό πλυθεί. Έτσι, τα χρώματα θα παραμένουν ζωντανά και οι ίνες τόσο δυνατές σαν να είναι καινούριο.

Καθαρισμός χειροποίητων χαλιών

Χειροποίητα χαλιά που θέλουν αυξημένη προσοχή και φροντίδα κι ο καθαρισμός τους γίνεται αυστηρά από επαγγελματίες με τα κατάλληλα μηχανήματα - Πλυντήρια ταπήτων Απόλλων - Θεσσαλονίκη

Χειροποίητα χαλιά που θέλουν αυξημένη προσοχή και φροντίδα κι ο καθαρισμός τους γίνεται αυστηρά από επαγγελματίες με τα κατάλληλα μηχανήματα.

Καθαρισμός φλοκατών και χαλιών με ιδιαίτερο πέλος.

Φλοκάτες και χαλιά τα οποία λόγω του ιδιαίτερου πέλους χρειάζονται αυξημένη αναρρόφηση για να αφαιρεθούν χνούδια και ξένα σωματίδια - Πλύσιμο Χαλιών Θεσσαλονίκη

Φλοκάτες και χαλιά τα οποία λόγω του ιδιαίτερου πέλους χρειάζονται αυξημένη αναρρόφηση για να αφαιρεθούν χνούδια και ξένα σωματίδια.

Καθαρισμός – Κουβέρτες, Παπλώματα.

οι κουβέρτες και τα παπλώματα του κάθε πελάτη πλένονται ξεχωριστά και το καθένα μόνο του - Καθαρισμός Χαλιών Θεσσαλονίκη

Οι κουβέρτες και τα παπλώματα του κάθε πελάτη πλένονται ξεχωριστά και το καθένα μόνο του.

Η παραλαβή και παράδοση γίνεται στο χώρο σας άμεσα σε οποιαδήποτε περιοχή της Θεσσαλονίκης κι αν βρίσκεστε. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε, τηλεφωνικώς, μέσω τον φορμών της ιστοσελίδας μας, μέσω της online πλατφόρμας παραλαβής μας ή μέσω e-mail, για να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπό μας και να κλείσετε ραντεβού για τη μέρα και την ώρα παραλαβής.

Καθαρισμός χαλιών στα πλυντήρια ταπήτων Απόλλων. Η σωστή επιλογή σε οικονομική τιμή.