Θεσσαλονίκη

Φύλαξη Χαλιών Θεσσαλονίκη

Φύλαξη Χαλιών Θεσσαλονίκη

Η φύλαξη χαλιών δεν είναι απλή υπόθεση. Απαιτεί προσοχή και το σωστό συνεργάτη.

Το καθαριστήριο μας εγγυάται την ασφαλή φύλαξη των χαλιών σας τόσο από τις περιβαλλοντικές συνθήκες όσο και από οποιαδήποτε απώλεια ή φθορά.


Συνήθως μες στο σπίτι δεν υπάρχει χώρος για να αποθηκεύσουμε τα χαλιά μας, και ειδικά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στα πλυντήρια ταπήτων “Απόλλων” αναλαμβάνουμε τη σωστή φύλαξη χαλιών για εσάς. Διαθέτουμε αποθηκευτικούς χώρους για την ασφαλή φύλαξη των χαλιών σας μακριά από υγρασία, ήλιο, μικροοργανισμούς και άλλες επιβλαβείς συνθήκες όπου ενδεχομένως θα υπήρχαν σε κάποιο χώρο που θα επιλέγατε να τα φυλάξετε μέσα στο σπίτι, για παράδειγμα υγρασία που δε θα γίνει αντιληπτή και τα χαλιά θα σαπίσουν ή ακόμα μπορεί να προκαλέσουμε και “τσαλάκωμα” των χαλιών εξαιτίας μίας λάθος τοποθέτησης.

Σε περίπτωση που το χαλί σας έχει ήδη υποστεί φθορά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς προσφέρουμε με πολύ υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία την υπηρεσία επισκευής χαλιών.

Στους δικούς μας χώρους τα χαλιά αποθηκεύονται μέσα σε νάυλον, και προστατεύονται από σκόνη και μικροοργανισμούς, τα ράφια που τοποθετούνται είναι μικρής χωρητικότητας ώστε να μην είναι στιβαγμένα πολλά μαζί. Ο χώρος φύλαξης χαλιών μας δεν έχει υγρασία, έχει σταθερή θερμοκρασία και το κυριότερο είναι ότι τα χαλιά είναι ασφαλισμένα.

Τα χαλιά είναι πολύτιμα και χρειάζονται προσοχή, όχι μόνο στο πλύσιμο, αλλά και στη φύλαξη. Η φύλαξη χαλιών μοιάζει με μια απλή διαδικασία που μόνο απλή δεν είναι τελικά. Από το να προκαλέσετε άθελά σας κάποια ζημιά ή να σας ενοχλούν μέσα στο σπίτι, προτιμήστε την εύκολη λύση της φύλαξης των χαλιών σας στα καθαριστήρια χαλιών “Απόλλων” στη Θεσσαλονίκη.